На кой стил музика искате да обърнем повече внимание?

hardcore
hip hop
heavy shit
breakbit
dance/drum`n`bass
jazz/funk
други

Take Offense (Chula Vista / California)
NEW MORALITY (Nettherlands)
Cold Stare (Chula Vista)
C4 (Sofia)
Bring It Back (Sofia)

start: 20:00 / 12 lv

Това е един много специален концерт! София, Холандия, Чула Виста Калифорния - 5 банди от 3 различни точки на света, заедно в Mixtape5!
TAKE OFFENSE е една от най-нашумелите банди от съвременната американска хардкор сцена. Определяни като "новите Suicidal Tendecies", за няколко години те успяха да си създадат много сериозна международна репутация и да превърнат своя автентичен west coast саунд в запазена хардкор марка. Новия албум United States Of Mind отново е продуциран от Nick Jett от Terror и е поредното доказателство, защо Take Offense получават признание, както от младото поколение, така и от старата школа на хардкор сцената по света.
За това европейско турне Take Offense взимат със себе си COLD STARE, които са също от Чула Виста - олд скул хардкор пънк в добрите традиции на групи като Warzone, Cock Sparrer, Blitz...
NEW MORALITY са другия основен съпорт на турнето на Т.О. - една от най-активните холандски банди в момента и топ-име от Европейската хардкор сцена.
От българска страна гореща подкрепа в лицето на С4 (една от редките възможности да бъдат гледани на живо) и BRING IT BACK (другата банда на Мечката от Death Squad)


18+

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv