На кой стил музика искате да обърнем повече внимание?

hardcore
hip hop
heavy shit
breakbit
dance/drum`n`bass
jazz/funk
други

„Way of the Dogg” – игра специално направена за Snoop Dogg

 

Рапърът Snoop Dogg, който ще пристигне на 8 юли в София за концерта си в зала Арена Армеец, вече официално може да се похвали с игра, направена специално за него. Две геймърски студия разработиха играта под името „Way of the Dogg”. Посветена изцяло на хип-хоп звездата, играта вече е достъпна в платформите Xbox 360, PlayStation3, iOS и Android. Главният герой в проекта на 505 Games и Echo Games е персонаж на име Америка Джонс, който отива в храм на Snoop Dogg, за да усвои особен боен стил. Джонс е мотивиран от загуба на любимото му момиче и търси възмездие.

Освен в ролята на учител и духовен водач, „Кучето от източния бряг“ е авторът на саундтрака към играта. Всяко ниво е посветено на песните му, темите на битките и местата, на които се провеждат са подчинени на текстовете, които пее.

Играта „Way of the Dogg” е странно продължение на новото амплоа на SnoopSnoop Lion, под чието име излезе и албумът му “Reincarnated” (Прероден). Сблъсъкът на пропагандиране на      „Не на насилието“ от страна на лошото момче и появата на агресия в играта.    

Освен нова игра Snoop Dogg, известен вече и като Snoop Lion, пусна и свое приложение. Идеята на Snoopify не е трудна за разбиране – приложение за снимки, което ти позволява да добавиш ключови елементи от визията на Snoop като слънчеви очила, пачка с пари, цигари и други. Можеш да избираш между някогашния gangsta-стил и по-актуалния растафарски образ на изпълнителя. Някои стикери са безплатни, други можеш да купиш в приложението.

Snoopify не се опитва да се състезава със съществуващите социални мрежи, напротив – можеш да споделиш снимката си в Instagram, Facebook и Twitter.

Приложението е за iOS и Android и е безплатно. "Стикерите" са дело на илюстратора Munk One.

 

Snoop Lion отдавна е запознат със социалните медии и смята, че това е модерният начин да се доближи до феновете си по света.

Snoopify не е първото приложение на рапъра. По-рано тази година беше създаден Snoop Lion Reincarnated: Track Notes App, който предлага клипове и информация за последния албум на изпълнителя.

 

Билетите за концерта на Snoop Dogg вече са в продажба в мрежата на Ticket Pro, в зала “Арена Армеец”, както и online на www.ticketpro.bg.

 

Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.

Всичко около предстоящия концерт на Snoop привържениците му в България могат да следят в официалната фен страницата във фейсбук www.facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и от официалният сайт на концерта на Snoop Dogg в София http://www.snoopdogginsofia2013.com