На кой стил музика искате да обърнем повече внимание?

hardcore
hip hop
heavy shit
breakbit
dance/drum`n`bass
jazz/funk
други

President FetchДори ако кажем, че President Fetch са институция в датския пънк рок означава сериозно да ги подценим. Групата се формира в Копенхаген през 1987 г. като насоката е хардкор с особено подчертано влияние от американската сцена от 80те. Миналата година най-дълго просъществувалата  датска пънк банда отбеляза 20тата си годишнина с издаването на третия си албум "Cruel Beats...Gently Slumbering".
Жизнени и свежи повече от всякога, те убиват всяка конкуренция на сцената в цяла Дания. Малко са бандите, чиито лайфове дори само се доближават до тези на President Fetch! През 2006та на фестивала Gutter Island те сериозно изненадаха по-младите, които не ги бяха виждали, като показаха на всички кои са лидерите в датския пънкрок.
Водени от свръхенергичния фронтмен Molle, сега President Fetch в музикално отношение изживяват третия си период. Добре отлежали като хубаво вино,  в момента те изглеждат като обсебени от самия дявол и са по-енергични от всяко 18-годишно хардкор хлапе. Не се знае дали са продали душите си на Лукавия, но 13те парчета от "Cruel Beats...Gently Slumbering" (№ 1 датски рок албум за 2007ма) перфектно синтезират тяхната легендарна енергия и са истинско постижение не само за скандинавския рок енд рол. Сред гост-музикантите, свирещи в албума, има членове от известните и уважавани Baby Woodrose и On Trial.
"Cruel Beats...Gently Slumbering" може да се сравни с 3 от най-великите и значими албуми на всички времена - "Feel The Darkness" на Poison Idea, "Let There Be Rock" на AC/DC и "Ass Cobra" на Turbonegro. Резултатът е чиста проба хардкор, пънкрок, рок енд рол и хард рок, идващи в мощна ескплозия от енергия, кураж и отношение, които могат да се добият само след дълги години на сцената.
Можете да чуете Presidet Fetch на skatebg music player
и на
http://www.myspace.com/presidentfetch