На кой стил музика искате да обърнем повече внимание?

hardcore
hip hop
heavy shit
breakbit
dance/drum`n`bass
jazz/funk
другиRoot Souljah се появява в края на 2005 в София. В началото, основателите на групата - Cheeba, Alex G и Sen I записват 4 песни и след представянето им в rasta.cult.bg и много въпроси за концерти, към тях естествено се присъединяват още музиканти. Първият концерт на RS е по случай деня на доброволеца /6 декември/ 2006 в София, след което групата е поканена в Македония, където има участия в Тетово и Скопие. В началото на 2007 излиза и първия български реге диск - ROOT SOULJAH EP - в който са включени 6 песни и бонуси, като песента ‘King Song' е избрана да представя България в компилацията на френския фестивал EuropaVox /съдържащ по една песен от всяка държава в ЕС/. Следва турне до Словения, все по-големи концерти на родна почва и покани за още изяви зад граница.


В момента се работи върху първия дългосвирещ албум на групата, включващ гости от България и чужбина, но подробностите ще са известни когато приключат записите.
Успоредно с развитието на реге музиката и раста културата в България и представянето й на международно ниво, стартира и лейбълът ROOT ROCKET, който ще представя новите имена от родната сцена, и промотира световните изпълнители в България. Основен фокус на продукцията ще бъде реге/дъб и денсхол, но всичко останало, което допадне на екипажа ще получи подкрепата им. "Космосът е музика...ако всеки намери по нещо ценно в нея, ще ликуваме заедно, а за останалите - we love you all!”