На кой стил музика искате да обърнем повече внимание?

hardcore
hip hop
heavy shit
breakbit
dance/drum`n`bass
jazz/funk
други

На 9-ти този месец се състоя един от последните лайфове в клуб 8th Ball, на който неотдавна ви анонсирахме отварянето. За съжаление едно от малкото места където можеш да чуеш и видиш ъндърграунд музика няма да го има повече.

Групите бяха Rise Above (София), THAI (София) и Scratch the Pitch (Пловдив). Концерта стартира с момчетата от THAI, които демонстрираха агресивно поведение под влиянието на алкохола, за сметка на техниката предоставена от клуба. Това не бе добре за останалите две банди, които се сблъскаха със сериозни проблеми от техническо естество. На няколко пъти бяха прекъсвани сешъните им за отстраняване на проблеми със саунда.

Втори се появиха на сцената Rise Abovе. Вярната им публика не изневери и този път. Не липсваха готини мацки и танци, едни от нещата заради които наистина си заслужава да отидеш на техен лайв. Rise Above предложиха кратък сет от 9 бързи и мелодични пънк рок парчета. Въпреки проблемите със звука, успяха да извлекат максималното от създалата се ситуация.

Концерта завърши с Scratch the Pitch. Момчетата от града на тепетата представиха на публиката авторските си творби и кавъри на Bloodhound Gang . Впечатление направи пънк версията на небезизвестното парче от близкото минало на Дони и Момчил “Ближи си сладоледа”. Scratch the Pitch демонстрираха добър синхрон и професионализъм в изпълненията си, по време на първата си изява в столицата.