На кой стил музика искате да обърнем повече внимание?

hardcore
hip hop
heavy shit
breakbit
dance/drum`n`bass
jazz/funk
други


Група МЛЪК! е създадена през 2003 година и от 2004 г. се състои от Георги, Евгени, Красимир и Тошо. Обединени са от общата страст към безшумното съзерцание и мекотелите, както и фикс идеята, че са всъщност сред красивите и умните, заблуда, която никой не знае как са си втълпили, но и никой не вижда смисъл да ги разубеждава. Групата изпълнява музика, която комбинира всичко от пънк, ска, метъл, алтърнътив, реге, дъб и други растителни видове и зимни спортове до валс, танго и каквото друго (не) може да им хрумне; песните са кратки поради ограничената памет на иначе виртуозните музиканти, а и вродената им скромност не им позволява да се изтъкват с продължителни солови изяви. Разнообразието на музиката и засегнатите лирически теми, както и редуването на агресивни и мелодични, мрачни и истерично весели пасажи се обяснява с крехкото им психическо здраве.


Първият концерт на МЛЪК! е на фаталната за българската естрада дата 19.04.2004 година и оттогава нашите герои изнасят концерти в софийските и от известно време варненски клубове. Паметни ще останат и участията на МЛЪК! на фестивала Берксток през лятото на 2005 година, когато групата е хедлайнер на една от вечерите, както и на колосалния Bestival в Букурещ посетен от над 20 000 души, на който групата свири непосредствено след Alice Cooper и преди Marilyn Manson.

Емблематични за МЛЪК! са песните Кафяво, Искам да съм червей, Не желая да съм супа, Лудница и Всеки мрази красивите и умните, която в края на 2006 и началото на 2007 г. дори достигна топ 10 в класациите на английското радио Pulserated и българските Радио Тангра и Zrock. МЛЪК! сами издават своите творения и ги разпространяват на концертите си, досега дискографията им включва едноименният им първи албум и още горещият втори полуалбум “Супа”  

В момента групата тъпо и упорито изнася концерти и работи върху нови песни без някаква видима или основателна причина за това, освен безкористния стремеж на момчетата да направят много пари, които да дарят за благотворителност или поне да си купят яхти, спортни коли и да ги дават по телевизията.