За кой Бг отбор би карал ако имаш възможност?

Fly
Virus skateboards
Insomnia
Bas
Amnesia
Boardshop
други

 Скъпи скеитъри, привърженици на скейта и пристрастени фенове на Skatebg.com, имаме удоволствието да ви обявим какво сме ви подготили по случай шестото издание на Годишните Награди за скейтборд в България.

Нека първо споделим с вас , че вече шест години имаме честта да бъдем домакини на най - престижното културно скейт мероприятие в България. Този факт ни кара да се чустваме горди от това което правим и ни дава стимул да продължим напред.
Всеки път екипът ни отдава всичко от себе си за да осъществим  най - оригиналното и интересно забавление за всички вас. Всяка година сме изненадани от потока неизчерпаеми идеи които се пораждат сред нашия екип.


 Тази година за вас сме подготвили нещо различно.


Церемонялната вечер по случай наградите за 2010 ще бъде излъчена на живо в интернет.
 В рамките на три часа ще станете свидетели на уникална комбинация в стил "talk show", включваща интервюта с култови личности от art&culture средите, топ скейтъри, видео номинации, награди, интерактивни томболи на живо и какво ли още не.
Водещи на вечерта ще бъдат Стоян "Bashment” (познат от предаването "Интерактив" по ММ, ) и Бутилко (хип-хоп артист, участник в множество музикални формации).
На всички зрители ще бъде предоставена възможността да станат част от шоуто и да спечелят редица награди, подсигурени от спонсори. За пръв път ше раздадем и парични награди за дебют и скейтър на годината под формата на чекове на стойност 500лв, осигурени щедро от нашия генерален спонсор Monster Energy.
Банда на вечерта ще бъдат самите Pistamashina на живо от студио 3.


*Защо интернет?

 

Идеята на това наше начинание е да използваме

максимално възможностите, които интернет ни предоставя
и да достигнем до максимален брой зрители в цялата
страна.

За пръв път ще дадем възможност на всички желаещи от
страната и чужбина да бъдат част от това незабравимо
изживяване.

 Ще дадем възможност и на всички под 18
годишни да участват наравно без да се притесняват , че
няма да бъдат допуснати в клуб или ще бъдат накарани да
напуснат по-рано.

* В качеството на организатори, по никакъв начин не искаме да
насърчим седенето пред компютър от страна на младото
поколение, а по-скоро се стремим да създадем алтернативна
платформа със селектирано съдържание.Естествено, нещата няма да останат само във виртуалното пространство. Продължение на вечерта ще бъде и официалното парти по случая, което ще се състои на:

26.02.11 (събота) в столичния клуб Жул Верн, ул.Раковски 127. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Dj Chaves (Cotton Records), Ramzey Hercules, MissLinn и Toshjmosh. Ще бъдат излъчени изрязани от официалното шоуто сцени, както и видео презентации от номинациите.

На 23.02.20011 познатият на всички сайт www.skatebg.com ще се превърне във вашият личен телевизор с програмата която винаги си искал да имаш.

Защо не се обадиш на приятели , вземете си  питиета и мезета..Станете част от нашето интерактивно предаване, включете се в ефир по Skype и спечелете куп подаръци осигурени от нашите любезни спонсори.
Годишните награди за 2010 се осъществяват с любезното съдействие на Monster Energy.
Не пропускайте да станете свидетели на първото скейт шоу на живо - The Late Awards show.