На кой стил музика искате да обърнем повече внимание?

hardcore
hip hop
heavy shit
breakbit
dance/drum`n`bass
jazz/funk
други

Salomon Freestyle Party

Photography: Ивайло Младенов


В клуб Тукан на 2-ри този месец се състоя хип-хоп/трип-хоп/рага live. Организатори бяха момчетата от Salomon BG.  Групите които взеха участие са : Pumpkin Temp, Loading in Progress, Jivag feat. Obrs(Fruitta Art Studio), Dankish & Jahmmy Youth. За добрия sound между изпълнителите се погрижи Жана, която направи микс между класически и експериментални парчета.

Концерта стартира с Pumpkin Temp в състав : skiller, f-act, Марио, Льоната и гост към групата Цецо. Beatbox, перкуси, keyboard, solo китара и вокал! Няма как да се опише с думи, а трябва да се чуе и види. Skiller(beatbox) довърши изявата на групата с уникален freestyle.

Следващите момчета които излязоха на сцената наричат себеси Loading in Progress. Презентираха бърз и енергичен хип-хоп, наситен с рими, който вдигна публиката във въздуха. През всяка от почивките излизаха хостовете на партито, а именно Мартин(cash) и Генко от Salomon, които подържаха настроението докато се сменят групите.

Jivag излезе с 300, като трети под ред участник. Неговият джазиран хип-хоп стил прати публиката в друго измерение. Изпълни няколко самостоятелни парчета, след което последва feat. с Марио(Obrs) и неочаквано част от публиката налази сцената.

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на Данкиша, който на пренесе в Ямайка с рага стилът си.  В последствие се включи и Jahmmy Youth и с това duo покрива просто се подпали.

Партито беше брутално, клубът препълнен с хора, което за неделя вечер си е просто нечувано. Очаквайте в близкото бъдеще, продължението на Salomon партитата.

Чуйте парчета на : Pumpkin temp, Loading in progress и JivaG на Skatebg music player


 очарователната Жана зад пулта


 Pumpkin Temp


  Loading in progress


 JivaG и Obrs на ръба


 JivaG


 Dankish & Jahmmy Youth

http://www.myspace.com/pumpkintemp
http://www.myspace.com/liptrip
http://www.myspace.com/jivag